پروتز سینه

جراحی پروتز سینه + عکس قبل و بعد

آنچه می خوانید...

جراحی پروتز سینه یکی از جراحی های زیبایی زنان است که در بین آن‌ها محبوبیت زیادی دارد. این عمل که به عنوان یکی از پرطرفدارترین عمل های زیبایی بین زنان نیز شناخته می‌شود، به بانوان کمک می‌کند تا سینه هایی با فرم دلخواه و زیباتر از قبل داشته باشند. بسیاری از بانوان از شکل سینه های خود راضی نیستند و دوست دارند که آن را تغییر بدهند.

عمل پروتز سینه، یکی از جراحی هایی است که برای انجام این تغییرات صورت می‌گیرد. اما پروتز سینه چیست؟ چه عوارضی دارد؟ چگونه انجام می‌گیرد؟ چه مزایایی دارد و شایعاتی که در رابطه با آن وجود دارد تا چه حد حقیقت دارد؟ در این مقاله، پاسخ این سوال‌ها را خواهید گرفت و عمل پروتز سینه را از جوانب مختلف بررسی خواهیم کرد.

پروتز سینه چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارند که ممکن است باعث شوند زنان از فرم و ظاهر سینه های خود راضی نباشند؛ مانند کوچک بودن آن‌ها به صورت طبیعی، کم‌حجم شدن سینه به علت کاهش وزن، بیماری و سو تغذیه و نامتقارن بودن آنها. پروتز سینه، عملی است که به منظور بزرگ‌تر کردن، پرحجم‌تر کردن، خوش‌‌فرم‌تر و زیباتر کردن پستان صورت می‌گیرد.

پروتز سینه، ماده ای از جنس سیلیکون است که داخل بافت سینه قرار می‌گیرد و باعث می‌شود که سینه ها، خوش‌فرم‌تر به نظر برسند. این کار با جراحی سرپایی صورت می‌گیرد و این جراحی، از عمل‌های غیر تهاجمی است. موادی که در ترکیبات پروتز سینه به کار رفته است،کاملا با بدن سازگار است و حتی در بلند مدت نیز هیچ گونه آسیبی به بدن نمی‌رساند.

🔴از جراحی پروتز سینه چه انتظاراتی میتوان داشت؟

انواع پروتز سینه از نظر ظاهری

پروتز ها بر اساس شکل ظاهری به دو دسته تقسیم می‌شوند:

پروتز سینه ی گرد

با استفاده از پروتز گرد، فرم سینه یکدست می‌شود و قسمت های مختلف پستان، همه به یک اندازه بزرگ می‌شوند. این پروتز مناسب افرادی است که می‌خواهند سینه هایی برجسته، پر و حجیم داشته باشند. در پروتز گرد قسمت بالایی پستان ها نیز پر حجم می‌شود و این پروتز ها بافتی نرم‌تر خواهند داشت.

پروتز سینه ی اشکی

این پروتز برای افرادی که از شکل سینه ی خود راضی نیستند و می‌خواهند با حفظ کردن شکل طبیعی آن، اشکالات آن را برطرف کنند و همچنین افرادی که سینه هایی کوچک دارند و بافت سینه ی آن‌ها کم است، استفاده می‌شود.

انواع پروتز سینه

انواع پروتز بر اساس جنس

پروتز های سیلیکونی

پروتزهای سیلیکونی به علت اینکه از ژل سیلیکون ساخته شده اند، به خوبی بافت سینه را شبیه سازی می‌کنند و همین باعث می‌شود اغلب خانم هایی که به دنبال طبیعی دیده شدن سینه های خود هستند، برای انتخاب پروتز، اول به سراغ این نوع بروند.

پروتز های سالین یا آب نمکی

موادی که در این نوع از پروتز وجود دارد و باعث حجیم شدن پستان خواهد شد، آب نمک استریل شده است. این پروتز ها بافت ضخیم تری نسبت به پروتز‌های سیلیکونی دارند، اما حتی اگر پاره بشوند آب نمک، جذب بدن خواهد شد. به علت حضور این ماده در بدن به صورت طبیعی هیچ مشکلی برای سلامتی ایجاد نخواهد شد.

انواع پروتز از لحاظ مقدار برجستگی

  • کم
  • زیاد
  • خیلی زیاد
انواع پروتز از لحاظ مقدار برجستگی

کاندید های عمل پروتز سینه

چه افرادی بهتر است که پروتز سینه را انجام بدهند؟ هر شخصی که از فرم سینه های خود راضی نیست می‌تواند این عمل را انجام بدهد و معیار خاصی ندارد؛ اما به طور کلی می‌توان گفت افرادی که:

  • سینه هایی نا متقارن دارند.
  • نسبت اندازه ی سینه هایشان به بدنشان نا مناسب است و از سینه‌های کوچکی برخوردارند.
  • سینه های آن‌ها به دلایل مختلف کوچک شده است.

کاندید‌های انجام این عمل هستند.

سن انجام جراحی پروتز سینه

در انجام جراحی پروتز سینه، فیلتر و محدودیتی برای سن وجود ندارد. اما در انجام هرگونه عمل که به زیبایی مربوط می‌شود، فرد باید به بلوغ فکری و جسمی رسیده باشد تا از توانایی تصمیم گیری درست برخوردار باشد تا از تصمیم خود پشیمان نشود.

جراحی پروتز سینه چگونه انجام می‌شود؟

برای انجام جراحی پروتز سینه، جلسات مشاوره با پزشک برای صحبت درباره ی فرم دلخواه بیمار انجام می‌گیرد و در روز عمل، بعد از بیهوشی، جراح برش هایی در زیر بغل، هاله ی سینه و چین دور سینه ایجاد میکند و از طریق این برش ها پروتز را از بالا یا پایین عضله دیواره قفسه سینه، وارد بدن شخص می‌کند. بعد از وارد شدن پروتز در بدن جراح برش ها را بخیه می‌زند و آن‌ها را می‌بندد.

مدت زمان انجام عمل پروتز سینه

برای این عمل جراح زمان زیادی را نمی‌گذارد و احتیاجی نیست که مدت زیادی را در بیمارستان بمانید. جراحی پروتز سینه کاملا غیر تهاجمی بوده و با حداقل زمان ممکن (یک تا دو ساعت) انجام می‌گردد.

مراقبت های قبل از انجام جراحی پروتز سینه

  • قبل از اینکه جراحی پروتز سینه را انجام دهید، مطمئن شوید که تا دوماه از آخرین زمان شیردهی گذشته است.
  • از دو هفته قبل از عمل مصرف داروهای شیمیایی و گیاهی را متوقف نمایید.
  • مصرف دخانیات و مشروبات الکلی را نیز، مدتی قبل از عمل قطع کنید.
  • اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید آن را به دکتر گزارش بدهید.
  • آزمایش هایی که از سوی پزشک برایتان تجویز شده است را حتما انجام دهید.
اقدامات قبل و بعد از پروتز سینه

مراقبت های بعد از انجام پروتز سینه

بعد از انجام جراحی بعضی از عوارض طبیعی هستند و با مراقبت در دوره ی بهبودی، رفع می‌شوند و دیگر وجود نخواهند داشت. عوارضی مانند التهاب، درد و کبودی طبیعی هستند و نباید شما را نگران کنند. در دوره ی نقاهت، بهتر است که موارد زیر را رعایت کنید.

  1. پرهیز از انجام فعالیت هایی منجر به بالا رفتن ضربان قلب خواهند شد.
  2. به روی شکم نخوابیدن تا اتمام دوره ی بهبودی
  3. جدی گرفتن علائمی مانند قرمزی و تب در محل جراحی، تنگی نفس و درد قفسه ی سینه
  4. رعایت بهداشت فردی 
  5. پاکیزه نگه داشتن محل زخم ها
  6. مرتب عوض کردن پانسمان ها برای جلوگیری از ایجاد عفونت
  7. وارد نکردن فشار به سینه
  8. کنار گذاشتن فعالیت های سنگین
  9. استفاده از لباس های نخی، سبک و راحت
  10. رعایت کردن توصیه های پزشک و مصرف به موقع داروها
  11. عدم مصرف مشروبات الکلی و دخانیات

مقاله کامل و جامع: نکات مهم مراقبت های بعد از پروتز سینه

رابطه پروتز سینه و شیردهی

ترسی که در برخی از زنان برای انجام جراحی پروتز سینه وجود دارد این است که نمیتوانند به نوزاد خود بعد از قرار دادن پروتز در سینه شیر بدهند. باید گفت پروتز سینه، در عمل شیر دهی اختلال ایجاد نمی‌کند و مواد شیمیایی که در پروتز ها قرار دارند به نوزاد منتقل نخواهند شد. صرفا به دلیل آسیبی که اعصاب و غدد شیری در هنگام جراحی می‌بینند، ممکن است که شیر به میزان کمتری تولید بشود.

آیا پروزتز سینه باعث سرطان می شود؟

برخی بر این باور اند که انجام پروتز سینه باعث سرطان خواهد شد، در صورتی که هیچ گونه دلیل علمی برای این حرف وجود ندارد. سرطان سینه دلایل مختلفی دارد اما پروتز سینه یکی از آن‌ها نیست.

امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات لازم را کسب کرده باشید.

جهت مشاهده هزینه پروتز سینه کلیک کنید!

دکتر علیرضا تولیت

دکتر علیرضا تولیت

فوق تخصص جراحی پلاستیك، ترمیمی و زیبایی
ایشان دارای بورد فوق تخصص از دانشگاه تهران هستند.
در دوره فوق تخصصی نیز موفق به دریافت بورد فوق تخصصی گردید و انجام جراحی های پلاستیک و زیبایی ترمیمی متنوع و متفاوت در توان ایشان میباشد.

42 پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *