صفر تا صد جراحی بینی مرحله به مرحله + عکس و فیلم واقعی اتاق عمل

جراحی بینی

صفر تا صد جراحی بینی مرحله به مرحله + عکس و فیلم واقعی اتاق عمل

جراحی بینی از رایج ترین عمل های زیبایی نه تنها در ایران بلکه در سراسر خاورمیانه می‌باشد. هر ساله تعداد افرادی که تصمیم به عمل زیبایی بینی خود می‌گیرند بیشتر می‌شود و آمار جراحی بینی روز به روز رو به افزایش است. احتمالا شنیده اید که تعداد زیادی نیز، برای انجام این عمل به ایران مسافرت می‌کنند.

اگر قصد جراحی زیبایی بینی خود را دارید ممکن است برایتان سوال باشد که علت محبوبیت جراحی بینی چیست؟ چند مدل بینی وجود دارد؟ جراحی بینی به چه طریقی انجام می‌گیرد؟ آیا جراحی بینی عوارض دارد؟ همه ی این سوال ها در این مقاله پاسخ داده شده اند. پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برخلاف این باور که هر کس بینی خود را جراحی می‌کند؛ صرفا به دلیل زیبایی بیشتر است، تعداد زیادی نیز وجود دارند که این عمل را به دلیل جنبه درمانی‌ اش انجام می‌دهند. اما اگر هم شخصی به زیبایی خود اهمیت بدهد و در راستای آن اقداماتی انجام بدهد، چه ایرادی دارد؟ جراحی زیبایی بینی در تعداد کثیری منجر به افزایش شدید اعتماد به نفس شده است‌ و باعث شده است که احساس بسیار خوبی نسبت به ظاهر خود داشته باشند. جراحی درمانی بینی نیز می‌تواند علت های مختلفی نظیر پولیپ، انحراف بینی و … داشته باشد.

چه افرادی جراحی بینی را انتخاب می‌کنند؟

اغلب افرادی که جراحی بینی را انجام می‌دهند با شکل ظاهری بینی خود مشکل دارند و از آن راضی نیستند. مشکلاتی از قبیل بزرگ بودن بینی، داشتن برآمدگی یا قوز، تغییر شکل استخوان بینی در اثر شکستگی یا هر دلیل دیگری که باعث می‌شود فرم کنونی بینی خود را دوست نداشته باشند. دسته دیگری نیز هستند که به دلایل درمانی اینکار را انجام می‌دهند تا مشکلات تنفسیشان برطرف شود.

آیا جراحی بینی برای من مناسب است؟

هدف از رینوپلاستی اصلاح شکل بینی و به دست آوردن یک نتیجه طبیعی و هماهنگ و همچنین عملکرد تنفسی رضایت بخش است. توجه به این نکته ضروری است که در روز عمل باید حداقل ۱۷ سال سن داشته باشید زیرا برای نتایج ماندگار باید جراحی زیبایی بینی در پایان رشد شما انجام شود. در نظر گرفته می شود که در این سن بیمار از بلوغ لازم برای تصمیم گیری درست برخوردار است.

سن مناسب برای جراحی بینی

سنی که برای جراحی بینی مناسب می‌باشد، در دختران ۱۶ سالگی و در پسران ۱۸ سالگی است. برای انجام عمل زیبایی باید از رشد کامل صفحات بینی اطمینان حاصل کرده و سپس برای جراحی اقدام کنید. البته اگر قصد جراحی بینی را دارید و زیر سن قانونی هستید، برای انجام این عمل به اجازه سرپرست خود احتیاج دارید. اگر سن کمی دارید اما می‌خواهید این کار را انجام دهید، پیشنهاد ما این است که عجولانه تصمیم نگیرید و کمی صبر کنید تا به بلوغ فکری رسیده باشید و از تصمیم خود پشیمان نشوید.

نمونه کار های جراحی بینی دکتر علیرضا تولیت

نام و نام خانوادگی
شماره تماس
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد!
اطلاعات شما ثبت نشد. دوباره تلاش کنید.

انواع بینی

به صورت کلی بینی ها به دو دسته تقسیم می‌شوند. این تقسیم بندی بر اساس ساختمان، نوع پوست و غضروف بینی است. هر کدام از این بینی ها ویژگی هی خاص خود را دارند.

بینی استخوانی

  • این بینی ها بیشتر با داشتن قوز روی بینی شناخته می شوند.
  • پوست بینی های استخوانی، پوستی نازک است.
  • غضروف و بافت استخوانی محکمی دارد.
  • استخوان بینی قابل لمس است.
  • بهترین گزینه برای جراحی بینی هستند و نتیجه ی مطلوبی ارائه می‌دهند.

بینی گوشتی

  • بافت و غضروف نسبتا ضعیف است.
  • بینی پوست نازک دارد.
  • تجمع غدد چربی در بینی گوشتی زیاد است.
  • فرم نوک بینی پهن و گرد است.
  • پره های بینی گوشتی ضخیم، پهن و بلند است.

مقالات دیگر: بهترین جراح بینی در تهران

جراحی بینی چگونه انجام می‌شود؟

برای جراحی بینی گوشتی، غضروف های ضعیف بینی را تقویت می‌کنند. اینکار را با استفاده از غضروف مصنوعی انجام می‌دهند یا از قسمتی غضروف برداشته و به بخشی دیگر اضافه می‌کنند؛ سپس آن را فرم می‌دهند. در جراحی بینی استخوانی، جراح با استفاده از یکی از روش های باز یا بسته، با ایجاد برش هایی بر روی استخوان یا غضروف، پوست بینی را به آرامی از آن جدا می‌کند و شروع به رفع ایرادات بینی می‌کند. انجام جراحی بینی استخوانی به مراتب راحت تر از بینی گوشتی است و نتیجه بهتری نیز دارد.

انواع روش جراحی بینی

جراحی بینی باز

در روش جراحی باز که حدود ۹۰ درصد جراحی های بینی را تشکیل می‌دهد، جراح پوست بینی را از طریق شکافی که در تیغه ی وسط بینی (کلولا) ایجاد کرده است، به آرامی بلند می‌کند تا به استخوان و غضروف زیر آن دسترسی داشته باشد. در این روش، جراح می‌تواند به صورت کامل ایرادات بینی را مشاهده کند و برای رفع آن ها اقدامات لازم را انجام دهد. به همین دلیل، احتمال بروز مشکلات جزئی که ممکن است بعد از جراحی به وجود ‌آیند، کاهش پیدا می‌کند. بعد از انجام تغییرات لازم، جراح پوست را به جای خود بر‌می‌گرداند و آن را بخیه می‌زند.

جراحی بینی بسته

درصد خیلی کمی از جراحی های بینی به روش بسته صورت می‌گیرند. این روش برای تغییرات جزئی و نه چندان مهم مناسب است. برای انجام عمل به این روش برش ها را در قسمت های داخل بینی ایجاد و از آن طریق، نسبت به رفع ایرادات بینی اقدام می‌کنند. مزیت این روش داخلی بودن تمام زخم ها و ایجاد نشدن هیچ شکاف و برشی روی پوست است. اما از معایب آن می‌توان به این اشاره کرد که دسترسی جراح به بافت های بینی محدود است.

تفاوت جراحی بینی باز و بسته

مدل های جراحی بینی

عمل جراحی بینی در مدل های مختلف انجام می‌شود مانند:

  • جراحی بینی طبیعی: رفع اشکالات ظاهری بینی مانند قوز یا حتی مشکلات تنفسی، به طوری که بینی فرم طبیعی خود را از دست ندهد.
  • جراحی بینی فانتزی: افرادی که تمایل به داشتن بینی ای بیش از حد کوچک دارند، این مدل را در نظر می‌گیرند. اما باید توجه داشت که کوچک شدن بیش از اندازه ی بینی ممکن است که باعث بروز مشکلات تنفسی شود. همچنین باید تناسب بینی نسبت به دیگر اعضای صورت حفظ شود پس حتما در رابطه با این موارد با پزشک خود صحبت کنید.
  • جراحی بینی نیمه فانتزی: اکثر افرادی که برای جراحی بینی اقدام می‌کنند، خواستار داشتن این نوع بینی هستند. در این بینی، قوسی زیبا بر روی بینی ایجاد می شود اما بینی حالت خود را حفظ کرده و بیش از اندازه کوچک نخواهد شد.

بعد از عمل بینی چه نتایجی را می توانم انتظار داشته باشم؟

پس از برداشتن گچ، می توانید بینی جدید خود را ۲ هفته پس از عمل مشاهده کنید. این اغلب یک لحظه بسیار تکان دهنده برای بیماران است. شخصیت چهره شما بدون تغییر باقی می ماند اما جنبه های نامنظم بینی شما از بین رفته است. بینی شما تا زمانی که بعد از ۲ ماه تا ۱ سال شکل نهایی خود را به خود بگیرد به تغییر خود ادامه می دهد، زیرا بافت ها به زمان نیاز دارند تا خود را سازگار کنند. نتیجه رینوپلاستی تا اخر عمر شما ماندگار است.

عوارض جراحی بینی چیست؟

اگر جراحی بینی خود را نزد جراحی متخصص و کار بلد انجام دهید، بعد از عمل مشکلات جدی شما را تهدید نخواهند کرد. صرفا عوارضی به سراغتان می آید که کاملا طبیعی است و بعد از دوره ی نقاهت آن‌ها از بین رفته اند. به صورت کلی عوارض موقت جراحی بینی عبارت اند از:

  • کبودی در ناحیه ی چشم و بینی
  • التهاب و ورم در ناحیه ی بینی
  • احساس درد در بینی

❌عوارض دائمی که در صورت مراجعه به جراح غیر متخصص پیش می‌آید و در صورت اذیت کردن ممکن است مجبور به انجام جراحی ترمیمی شوید عبارت اند از:

  • اختلالات تنفسی
  • خونریزی بینی
  • زخم های قابل مشاهده
  • باقی ماندن جای بخیه
  • بی حس شدن عصب بینی
  • نامتقارن بودن بینی
  • سوراخ شدن سپتوم

و…

آیا جایگزینی برای رینوپلاستی جراحی وجود دارد؟

جایگزین هایی برای جراحی زیبایی بینی وجود دارد. فن آوری و دانش روز این امکان را فراهم می کند که برخی از عیوب بینی را با محصولات تزریقی و قابل جذب اصلاح کرد. به عنوان مثال، تزریق فیلر بینی برای پر کردن حفره و صاف کردن یک برآمدگی روی بینی عالی عمل می کند. برای بالا بردن نوک بینی، نخ های قابل جذب نتایج خوبی می دهند.

این نوع مداخله نیازی به گچ گرفتن ندارد. بنابراین این یک راه حل ایده آل برای افرادی است که از جراحی می ترسند یا می خواهند یک درمان غیر قطعی را امتحان کنند که هر سال قابل تمدید است.

طب زیبایی امروزه طیف وسیعی از درمان ها را ارائه می دهد و این انعطاف پذیری باید در خدمت بیماران قرار گیرد. برای اطلاع از اینکه آیا می توانید از این نوع اصلاح بینی بهره مند شوید، با دکتر علیرضا تولیت وقت مشاوره بگیرید.

می توانید اطلاعات خود را در فرم اول مقاله بگذارید تا در اولین فرصت با شما تماس حاصل نماییم.

مطالب مرتبط
یک پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *